رونمایی دو کتاب “روابطعمومی 8ثانیهای” و “مدیریت گردهمایی”
دو کتاب “روابطعمومی8ثانیهای” و “مدیریت گردهمایی” از انتشارات کارگزار روابطعمومیدر آیین افتتاحیه پنجمین رخداد بررسی مسائل و چالشهای روابطعمومي ایران رونمایی شد.
به گزارش شارا به نقل از روابطعمومیانتشارات کارگزار روابطعمومی، کتاب “مديريت گردهمايي” (اصول و فنون برگزاري گردهمايي) مهدي بـاقريان که ویرایش سوم است در 1000 جلد منتشر شده است.
نویسنده کتاب مديريت گردهمايي که بنیانگذار اولین کنفرانس بینالمللی روابطعمومیایران (ICPR)، نویسنده و بنیانگذار مؤسسۀ کارگزار روابطعمومیاست، کوشیده با شاهدآوردن از مطالعات مستمر و پروتکلهای حرفهای، ارائۀ مثالهای عینی و بهرهگیری از تجارب برگزاری همایشها و دورههای متعدد آموزشی در داخل و خارج کشور، توصیههای کاربردی و مشاورههای خلّاقانه برای شاغلان روابطعمومیو دستاندرکاران سایر مشاغل بویژه “صنعت گردهمایی” فراهم آورد و در ضمن، نقشۀراهی برای موفقیت در برنامهریزی و اجرای گردهماییها ترسیم کند.
يكي از امتيازات اصلي كتاب “مدیریت گردهمایی” اين است كه نويسنده با استفاده از تجربيات، مثالها و منابع بسيار متعدد، نحوه برگزاري يك گردهمايي را بهطور كامل و جامع مورد بحث قرار مي دهد. از دیگر امتيازات اين كتاب اين است كه مثالها و شواهد مذكور در بخشهاي مختلف، به يك يا چند مورد خاص، تكيه ندارد بلكه در تدوين آن بيش از 550 منبع و ماخذ مختلف و متفاوت در فاصله زماني 35 سال گذشته استفاده شده و همين امر به همراه بهرهگیری از پروتکلها و پیشرفتهای جدید – در حوزههای مختلف و رنگارنگ برنامهریزی، تکنیکها، روابطعمومی، تبلیغات، بازاریابی، تکنولوژی، نظرسنجی و غیره – بر اهميت كتاب افزوده است.
همچنین با توجه به شیوع بیماری همهگیر کرونا، تحولات صورت گرفته در گستره برگزاری گردهماییها بویژه جلسات مجازی و کنفرانسهای اینترنتی (مبتنی بر وب)، تلکنفرانسها، ویدیوکنفرانسها، وبکنفرانسها، شبهگردهماییها مانند جلسات مجازی صوتمحور (شبیه کلابهاوس)، همایشهای زنده مانند لایو اینستاگرام، وبینار و غیره مورد توجه نویسنده قرار گرفته و در ویرایش جدید، فصلی بر کتاب افزوده است.
کتاب “مدیریت گردهمایی” یک کتاب فرا رشتهای و فرا شغلی است و یک “راهنمای کاربردی همراه” و میتواند مورد استفاده همه کسانی قرار گیرد که دستاندر برگزاری همایشها و کنفرانسها هستند.
کتاب “روابطعمومی8 ثانیهای” (برای موفقیت بی نهایت در رسانهها به داستان تان انرژی بدهید!) تالیف لیز اچ. کلی است و ترجمه این کتاب ارزشمند را محسن داوری انجام داده است.
متن اصلی کتاب تا حدودی لحن نوشتاری غیررسمیدارد که سعی شد برگردان فارسی آن هم تا حد امکان به این سبک وفادار بماند. نویسنده با سودجستن از داستانهای واقعی افراد، شرکتها، رسانهها و رویدادهای آشنا برای مخاطب آمریکایی، تلاش کرده کتاب را به راهنمایی خودآموز و گام به گام تبدیل کند. انتقال این مفاهیم به مخاطب فارسی زبان، مستلزم ارائۀ توضیحات مختصری دربارۀ رخدادهای مورداشاره، اسامیبرخی افراد و اماکن و شرکتها و… بود که در پانوشتها در حد مقدورات بدان پرداخته شد.
با توجه به همپوشانی مباحث کتاب در زمینههای روابطعمومی، رسانه نگاری (ژورنالیسم)، تبلیغات، بازاریابی دیجیتال، برندسازی شخصی و کسب وکار، کمپین سازی در رسانههای مرسوم(سنتی) و رسانههای اجتماعی، تولید محتوای بهینه برای رسانههای گونه گون سنتی و آنلاین و ایده یابی برای گسترش ارتباطات رسانه ای مؤثر و هدفمند، میتوان آن را برای عموم کارگزاران روابطعمومی، تبلیغات و بازاریابی، فعالان رسانه، صاحبان ایده و کسب¬وکار و همین طور، دانشجویان این رشتهها، به مثابه راهنمایی مفید و کاربردی دانست.
اگر بخواهیم موضوع کتاب را در یک کلمه خلاصه کنیم، چیزی نیست جز «داستان گویی». سخن گزافی نیست اگر ادعا کنیم در دنیای امروز- که به تعبیر نویسندۀ کتاب، هر کدام ما فقط هشت ثانیه مهلت داریم توجه مخاطب را به خود و داستان مان جلب کنیم همۀ موفقیت و شکستها در همین هنر خلاصه میشود. جالب است که در زبان انگلیسی، بیش از آن که از اصطلاحاتی مثل خبر و یا گزارش برای مطالب منتشرشده در رسانهها استفاده کنند، از واژۀ “Story” بهره میگیرند. آنچه در سپهر رسانه ای و دنیای تبلیغات و برندها جریان دارد و اوج گیری یا افول چهرهها و شرکتها و فرآوردههای مادی یا فکری و حتی ظهور و سقوط سیاستمداران را رقم میزند، نتیجۀ تفاوت در داستانهای آنهاست. دانشمندان علوم شناختی دریافتهاند مغز انسان بیشتر برای فهم داستانها برنامه ریزی شده تا درک منطق؛ و در واقع، بهترین قالب ارائۀ اطلاعات ماندگار به مردم و تسهیل به خاطرسپاری رویدادها، استفاده از شیوههای خلّاقانۀ داستان گویی است.
در دنیای رسانه ای شدۀ کنونی، و در نبرد دائمیروایتها، چگونگی روایت گری داستانها حائز اهمیت حیاتی است. هر کسی که در دنیای وسیع ارتباطات، روابطعمومیو رسانه، حتی از دور دستی بر آتش دارد، لاجرم باید مهارتهای خلق و بازآفرینی داستانها را بیاموزد و در آن چیر دست شود.
برای سفری ماجراجویانه در وادی گستردۀ ارتباطات، کسب حداکثر موفقیت رسانه ای و تبدیل شدن به قهرمان محبوب مخاطبان آماده اید؟ پس با ما همراه شوید!
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
فراخوان آثار نوزدهمين جشنواره ملی انتشارات روابطعمومی
202 بازدید
-
ارزشهای کاربردی “چهارمین نشست روز جهانی روابطعمومی”
41 بازدید
-
گزارش چهارمین نشست روز جهانی روابطعمومی
185 بازدید
-
چهارمین “نشست روز جهانی روابطعمومی” از منظر تصویر
79 بازدید
-
ثبتنام رایگان در چهارمین “نشست روز جهانی روابطعمومی” آغاز شد
84 بازدید
-
چهارمین نشست روز جهانی روابطعمومی در ایران برگزار میشود
84 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید