دکتر سعیدرضا عاملی، استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران، در سخنرانی خود در بیستمین کنفرانس بینالمللی روابطعمومی، به نقش هوش مصنوعی در تحول روابطعمومی و ویژگیهای روابطعمومی نسل پنجم خواهد پرداخت.
وی با اشاره به ظرفیتهای هوش مصنوعی، آن را راهحلی نوآورانه برای مواجهه با مشکلات اجتماعی و ارتباطی دانست و گفت: هوش مصنوعی خود یک روابطعمومی است که از جنس استاندارد شده، الگوریتم شده، شبکهای شده، تابع منطق ریاضی و دارای ظرفیت هوشبری توانمند و یکپارچه است.
دکتر عاملی با تأکید بر ضرورت تحول در روندها و رویههای روابطعمومی، هوش مصنوعی را عامل اصلی این تحول دانست و افزود: هوش مصنوعی از دقت کوانتومی، نظام راهبردی و راهبری فازی و قابلیت شبکهسازیهای نظامند و تعریف همه جزییات وظایف روابطعمومی در قالب مشخص، قطعی و قابل پیشبینی برخوردار است و تحت چنین ظرفیتی، عملکرد روابطعمومی تغییر روندی و نمایی خواهد داشت.
وی در ادامه به مهارتهای مورد نیاز برای کار با هوش مصنوعی، بویژه هوش مصنوعی مولد، اشاره کرد و گفت: پرامپتنویسی یا مهندسی فرماندهی برای تولید محتوا در هوش مصنوعی مولد، از جمله این مهارتهاست. هوش مصنوعی مولد میتواند برای تولید ایده و انواع محتوای متنی، تصویری و ویدیویی در روابطعمومیها مورداستفاده قرار گیرد و باعث سرعت بیشتر تولید محتوا، کاهش زمان تولید محتوا و کاهش هزینه تولید محتوا میشود.
دکتر عاملی در بخش پایانی سخنان خود به نسل پنجم روابطعمومی در پیوند با نسل پنجم کامپیوترهای کوانتومی پرداخت و گفت: روابطعمومی نسل پنجم با نسلهای قبلی تفاوتهای جدید دارد. روابطعمومی نسل پنجم از هوش مصنوعی سازگار با شرایط که از قدرت ریزپردازشی با قابلیت فازی و کوانتومی برخوردار است.
گفتنی است بيستمين كنفرانس بينالمللي روابطعمومي ايران، ۸ و ۹ اسفند سال جاری در تهران برگزار میشود. این کنفرانس به بررسی آخرین روندها، تکنیکها و کاربردهای هوش مصنوعی مولد در روابطعمومی خواهد پرداخت.
علاقهمندان براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبتنام در كنفرانس ميتوانند به وبسايت www.kpri.ir مراجعه كنند.
شماره تلفن:
تلفن: ۶۶۵۷۰۱۹۴(۰۲۱)
تلفن: ۶۶۹۴۳۶۷۰ (۰۲۱)
پايگاه اطلاعرساني:
وبسايت كنفرانس روابطعمومي
شبكه اطلاعرساني روابطعمومي ايران
كارگاه آموزشي و عملي «كاربردهاي هوش مصنوعي در روابطعمومي»
سومين جشنواره مردمداري ايران