پنج استراتژی روابط رسانه‌ای برای سال ۲۰۲۵ بر اساس دیدگاه‌های رویترز و دی فایننشیال تایمز

۲۰ مقاله طلایی: برنامه‌ریزی روابط‌عمومی/۵

شبكه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || FT Strategies داده‌های خود را با گزارش «روندها و پیش‌بینی‌های روزنامه‌نگاری و فناوری ۲۰۲۵» که از مطالعات مؤسسه رویترز تهیه شده، ترکیب کرده و پنج نکته کلیدی برای آینده رسانه‌های نوین را استخراج کرده است.

ما بینش‌هایی در حوزه روابط ‌عمومی، به‌ویژه روابط رسانه‌ای، ارائه کرده‌ایم. شاید نکته‌ای در اینجا برای شما تازه نباشد، اما این جمع‌بندی می‌تواند نکات مهم را در یک نگاه فراهم آورد:

۱. روزنامه‌نگاری در نبرد، اما تسلیم‌نشده

با روبه‌رو شدن سازمان‌های خبری با مشکلات مالی و کاهش حاشیه سود (۵٪ در مقابل استاندارد بالای ۱۰٪)، متخصصان روابط عمومی باید تمرکز خود را بر ارائه محتوای ارزشمند قرار دهند تا بار اضافی بر منابع اتاق خبر کاهش یابد.

۲. اختلال در جستجو، چالشی وجودی

اگرچه جستجو ۴۰٪ از ترافیک خبری را اشغال می‌کند، اما ظهور هوش مصنوعی و تغییر در شیوه‌های کشف اطلاعات، نیاز به استراتژی‌های توزیع چندکاناله را ایجاب می‌کند؛ به همین دلیل، تکیه صرف بر بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) و برداشت خبری سنتی دیگر کافی نخواهد بود.

۳. عدم قطعیت در بسترهای مختلف، معضلات جدید

با کاهش اثربخشی پلتفرم‌های اجتماعی سنتی مانند فیسبوک (-۲۱٪) و توییتر (-۳۴٪)، استراتژی‌های روابط عمومی باید خود را با کانال‌های نوظهور هماهنگ کرده و بیشتر روی ایجاد ارتباط مستقیم با مخاطبان تمرکز کنند.

۴. رشد کسب‌وکار از طریق نوآوری در محصول

با آزمایش سازمان‌های خبری با مدل‌های درآمدی و فرمت‌های جدید، متخصصان روابط عمومی باید داستان‌های خود را به‌گونه‌ای بسته‌بندی کنند که با محصولات و پلتفرم‌های نوین همسو شود.

۵. مدیریت و حفظ استعداد در اتاق خبر
در حالی که اتاق‌های خبر در تلاش برای نگه‌داشتن استعدادهای فنی و تخصصی هستند و توان تحریری خود را حفظ کرده‌اند (۸۱٪ اطمینان از نگهداری نیروی تحریری)، تیم‌های روابط عمومی باید روایت‌های جذاب و بسته‌های محتوایی بهینه از نظر فنی و متمایز ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *