وبینار عصر مجازی: موج بعدی تغییر در جامعه
وبینار عصر مجازی: موج بعدی تغییر در جامعه
سخنران: پروفسور علیاکبر جلالی، آینده پژوه، استاد دانشگاه مریلند
دریافت بروشور: DR Jalali Webinar APR 24 2022.docx
زمان: یکشنبه ساعت 4 بعد از ظهر 24 آوریل 2022 به وقت شرق آمریکا
دسترسی از طریق زوم (Zoom:)
https://us02web.zoom.us/j/3012222021?pwd=VVdLcGJHOVZhemxIekxxVStKWjdOQT09
Meeting ID: 301 222 2021 Passcode: 1234
پروفسور علی اکبر جلالی 27 سال قبل نظریه عصر مجازی را اولین بار در جهان به عنوان چهارمین موج تغییر جامعه مطرح کردند. با مطرح شدن متاورس توسط فیسبوک نظریه ایشان به مرحله عمل نزیک شده است.
در این وبینار، ایشان ضمن معرفی نظریه عصر مجازی و متاورس، به فرصتها و تهدیدات احتمالی و تحولات ناشی از این فناوریهای نوین که جامعه را تغییر خواهند داد خواهد پرداخت.
چکیده
عصر مجازی، پیشرفت نهایی فناوری اطلاعات و محیطهای مبتنی بر دانش به یک دنیای مجازی سه بعدی ا ست. من اعتقاد راسخ دارم که گسترش عظیم عصر اطلاعات با جهش زیاد همراه با در دسترس بودن ابزارها و فناوریهای مورد نیاز، هم اکنون موج چهارم تغییر را برای ما به ارمغان آورده است.
سه موج تغییر در تاریخ پیشرفت بشر به نامهای عصر کشاورزی، عصر صنعتی و عصر اطلاعات رخ داده است. موج چهارم تغییر یا عصر مجازی، عصر جدیدی را ایجاد میکند که در آن بیشتر جنبههای زندگی روزمره به محیط مجازی سه بعدی منتقل میشود. استفاده از فناوریهای روز؛ وب 3، VR ، AR، واقعیت ترکیبی، هوش مصنوعی، بلاک چین، یادگیری ماشین، Oculus ،Metaverse، زیرساخت را تا حدود کمیفراهم کرده است.
عصر مجازی چتری است که در هر مکان، هر زمان و هر کسی که از محدودیتهای زمانی و مکانی موجود که امروزه با آنها مواجه میشویم و محدودیت وجود دارد، قدرت میدهد تا بهصورت سه بعدی دنیای جدیدی را تجربه کند. امکانات بی پایان هستند. به عنوان مثال، تجارت مجازی سه بعدی، بانکداری مجازی سه بعدی، پول مجازی سه بعدی، یادگیری مجازی سه بعدی، دولت مجازی سه بعدی، دفتر کار مجازی سه بعدی، شرکتهای مجازی سه بعدی و غیره بخشی از کاربردها هستند.
در این ارائه، من به طور خلاصه توضیح خواهم داد که عصر مجازی، “موج چهارم تغییر در جامعه” و چالشها و محدودیتهای آن چیست و چگونه با متاورس کار میکند که اخیرا توسط مارک زاکربرگ رئیس فیس بوک اعلام شده است.
منبع: http://kpri.ir
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
بزرگداشت روز ملی ارتباطات و روابطعمومی برگزار شد
41 بازدید
-
فنون خبرنویسی و اطلاع رسانی در صنعت برق منتشر شد
37 بازدید
-
در یک پژوهش ارایه شد: چالشهای ارتباطی بین رسانههای جمعی و روابطعمومی سازمانها
48 بازدید
-
فراخوان بیست و دومین دوره «جوایز صنعت روابطعمومی ایران»
67 بازدید
-
فرخوان نخستین اجلاس ملی مدیران روابطعمومی
71 بازدید
-
روابطعمومی؛ پاشنه آشیل تعطیلات نوروز
82 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید