دکتر سعیدرضا عاملی: ارتباطات همیشه متصل و روابط عمومی جدید محقق شده است
اگرچه همچنان محتوا و روابط انسانی بنیان و روح روابط عمومیموفق و موثر را تشکیل میدهد ولی به لحاظ دامنه کار و تکنیک و تعامل فردی با تک تک کاربران، روابط عمومیقدیم رو به اضمحلال است و روندهای قدیم روابط عمومیمحکوم به انزوا است.
به گزارش شارا به نقل از ستاد خبری یازدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومیایران، دکتر سعید رضا عاملی از سخنرانان این کنفرانس با بیان این مطلب گفت: ظهور صنعت همزمان ارتباطات، تولد اینترنت و آمدن نسلهای پی در پی وب 1 تا وب 5 و همچنین ایجاد و گسترش متنوع رسانههای اجتماعی و شبکه ای، همراه با ایجاد زیرساختهای بزرگ فناوری اطلاعات مثل رایانه ابری، اینترنت همه چیزها و صنعت هوشمند پایش و بازخوانی اطلاعات، فراگیر شدن تلفن همراه و ظهور نسل سوم تا پنجم تلفن همراه؛ دوره جدیدی از روابط عمومیرا خلق کرده است که از یک سو ارتباطات همیشه متصل و از سوی دیگر روابط عمومیجدید را محقق نموده است.
برنده جایزه دکتر نطقی که با موضوع “ارتباطات همیشه متصل و ظهور روابط عمومیجدید: اینترنت همه چیزها و روابط عمومیهوشمند” در یازدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومیایران سخنرانی خواهند کرد، افزود: ارتباطات همیشه متصل از ظرفیت اتصال آدمها به آدمها(P2P)، آدمها به ماشینها (P2M)و ماشینها به ماشینها (M2M)برخوردار است و دارای ماهیت و ظرفیت هدفمند، نظامند و ساختارمند است. روابط عمومیجدید، دارای محتوای بسیار قدرتمند، برنامه ای، تصویری، شبکه ای، رسانه ای، فراگیر، هوشمند، استاندارد و شفاف و دارای ظرفیت “ارتباطات همیشه متصل به کاربران” اعم از اعضاء، مشتریان و همه ذی نفعان یک سازمان است.
استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران گفت: بوجود آمدن اینترنت همه چیزها که به دنبال اتصال همه 1) آدمها، 2) اشیاء، 3) اطلاعات و 4) فرایندها به اینترنت است، عصر جدیدی از ارتباطات رقم میخورد که موجب هوشمند شدن روابط عمومیها و ایجاد “توانش ارتباطی” جدیدی میشود. امروزه فقط 0.6 یک درصد پدیدهها متصل به اینترنت هستند و همچنان 99.4 درصد پدیده غیر متصل هستند و ما احساس میکنیم که در جهان “ارتباطات آن لاین” یا “ارتباطات همیشه متصل” زندگی میکنیم.
وی ادامه داد: در روند متصل شده به اینترنت مشاهده میشود که در سال 1984 تنها 1000 پدیده به اینترنت متصل بود. این رقم در سال 1992 به یک میلیون و در سال 2013 به 10 میلیارد رسید. پیشبینی میشود که در سال 2020 میلادی، حدود 50 میلیارد پدیده به اینترنت متصل شود. درواقع در آینده گستره وسیعی از پدیده متصل به اینترنت خواهند بود.
پروفسور عاملی در این سخنرانی تلاش خواهد کرد ضمن ارایه تعریف مفهومیو کاربردی مقولههای مرتبط با “روابط عمومیجدید” که عمیق تحت تاثیر “رسانههای جدید ” و “صنعت ارتباطات جدید ” و بطور خاص “اینترنت همه چیزها” است، خدمات روابط عمومیجدید را تبیین کند تا از این طریق گام نظری و عملی در جهت معرفی روندهای جدید روابط عمومیبرداشته شود.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
کلیپ معرفی دکتر حمید نطقی بنیانگذار روابطعمومی ایران
646 بازدید
-
سخنرانی دکتر سعیدرضا عاملی در دهمین کنفرانس بینالمللی روابطعمومی
404 بازدید
-
گزارش برگزاری دهمین کنفرانس بینالمللی روابط عمومی ایران
407 بازدید
-
علی اکبر جلالی: روابطعمومیها جزء لاینفک زندگی اجتماعی و روزمره هستند
453 بازدید
-
فراخوان یازدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران
424 بازدید
-
يازدهمين كنفرانس بين المللی روابط عمومی ايران در روزنامه آسيا
232 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید