سخنرانی دبیر کمیته علمی در کنفرانس بینالمللی روابطعمومی ایران
هجدهمین کنفرانس بینالمللی روابطعمومیایران (IRAN CPR 1400) که با حضور جمعی از اساتید، مدیران و کارشناسان نهادها و سازمانهای بخشهای دولتی و خصوصی و با رعایت محدودیتهای کرونایی، چهارم اسفند 1400 برگزار شد، «روابطعمومیمتاورس» به عنوان یک دستور کار تحقیقی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
به گزارش شارا، متن سخنراني دكتر حسن بشير دبیر کمیته علمیکنفرانس به شرح زير است:
برگزاری 18 دوره کنفرانس بینالمللی روابطعمومی، نشان از ثبات قدم و استقامت دستاندرکاران و استمرار حمایتهای تمامیخانواده بزرگ روابطعمومیکشور دارد. تحولات و پیشرفتهای خوبی در عرصههای علمیو عملی روابطعمومیکشور حادث شده است ولی تا رسیدن به جایگاه ایدهآل فاصلههایی وجود دارد که بطور یقین با ارایه راهحلها و راهکارهایی که لازم است از سوی منتقدان ارایه شود، با برونرفت از چالشها، آیندهای بهتری را ترسیم کرد.
از مطالعه ادوار گذشته کنفرانس بینالمللی روابطعمومیو مروری بر این رویداد علمی، چنین احصا میشود که بیش از 120 تن از شخصیتهای مهم و بزرگ داخلی و خارجی با ارایه مقاله و سخنرانی در کنفرانسها شرکت داشته و 120 کتاب تخصصی همزمان با برگزاری هر دوره کنفرانس، تولید و منتشر شده است. همچنین هزاران مدیر و کارشناس روابطعمومیبهصورت حضوری و غیرحضوری در جریان کنفرانس قرار گرفتهاند و در مجموع میتوان نقش و اثرگذاری برگزاری کنفرانس را در توسعه و تقویت نهاد روابطعمومیبه بدیل توصیف کرد. راهاندازی و بهروز بودن شبکه اطلاعرسانی روابطعمومیایران که شارا نام دارد، برگزاری جشنوارههای تخصصی که به بررسی آثار و تولیدات روابطعمومیها میپردازد، انتشار دهها کتاب تخصصی و علمیدر حوزه روابطعمومی، توجه یافتن مدیران ارشد سازمانها به نقش و جایگاه روابطعمومیدر سازمانها همگی نشان از حرکت رو به رشد و پیشرفت روابطعمومیاست که ناشی از استمرار در حرکت انجمنها، موسسات و نهادهای تخصصی روابطعمومیکشور است.
بنابراین با نگاهی منصفانه به رویدادهای جاری در عرصه روابطعمومیکشور، پیشرفتهای روزافزون روابطعمومیدر زمینههای مختلف و تحولات آن در همه ابعاد، در جهان واقعی و مجازی به خوبی عیان میشود و پیگیری مسائل روز جهانی در رابطه با روابطعمومی، تقدیر از فعالیتها و دستاوردهای روابطعمومیهای ایران و عدم تقلیلگرایی از فعالیتهای مزبور ضروری و لازم بهنظر میرسد.
هرچند معتقدم نقد و انتقاد در همه زمینهها میتواند یکی از عوامل مؤثر پیشرفت باشد، اما نقد باید ضمن اینکه منصفانه باشد، باید همراه با راهحلها و ارائه پاسخهای علمیو عملیاتی باشد. چنانچه اینگونه نباشد نوعی از سیاهنمایی خواهد بود.
توسعه «علوم روابطعمومی» همگام با کشورهای پیشرفته جهان، تأسیس «دانشگاه روابطعمومی» را ضرورت بخشیده است. این حوزه علمی، کاربردی، تجربی، تبلیغاتی و خبری یکی از حوزههای مهمیاست که میتواند تحولات اساسی در مشارکت مردمیو بخشهای گوناگون دولتی و خصوصی را بهوجود آورد که در این زمان به این مشارکت همهجانبه به شدت نیازمند هستیم.
امروزه واژه «سانسور» در جهان به یک «واژه متروک» تبدیل شده است، در حالیکه هنوز در جامعه ما و برخی از جوامع دیگر بهکار گرفته میشود.
فضای جدید متاورس و بهطور کلی دنیای مجازی با حضور وسیع کنشگران و ارتباطگران توسط آحاد جامعه، شفافیت و سرعت خبری را به حدی رسانده است که دیگر مفهومیبرای «سانسور» و «فیلترینگ» وجود ندارد و امیدوارم «مردمداری» «شعار اصلی روابطعمومیها» باشد که کنفرانس بینالمللی روابطعمومیایران در 18 کنفرانس گذشته تلاش کرده است که این مفهوم را از ابعاد گوناگون در میان خانواده بزرگ روابطعمومینهادینه کرده و جامعه را با مفهوم عملیاتی «مردمداری» آشناتر سازد.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
بزرگداشت روز ملی ارتباطات و روابطعمومی برگزار شد
47 بازدید
-
فنون خبرنویسی و اطلاع رسانی در صنعت برق منتشر شد
43 بازدید
-
در یک پژوهش ارایه شد: چالشهای ارتباطی بین رسانههای جمعی و روابطعمومی سازمانها
51 بازدید
-
فراخوان بیست و دومین دوره «جوایز صنعت روابطعمومی ایران»
71 بازدید
-
فرخوان نخستین اجلاس ملی مدیران روابطعمومی
73 بازدید
-
روابطعمومی؛ پاشنه آشیل تعطیلات نوروز
84 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید