مهدي باقريان عضو هيئت مديره انجمن متخصصان روابطعمومی با بيان اين مطلب كه توقع تملق و كاركرد تبليغي از نهادهاي مدني بالاخص مطبوعات و روابطعمومی در شأن دولت دوم خرداد نيست، گفت: بعد از حماسه دوم خرداد، سرنوشت برخي نهادهاي مدني كه ستون هاي اصلي و سازنده جامعه مدني مورد نظر رياست جمهوري هستند، دچار ركود بي سابقه اي شدند و متاسفانه برغم تكرار شعارهاي پرسشگري و پاسخگويي و تعامل، زمينه و بستر مناسبي براي پيشرفت و توسعه آن ها در كشور فراهم نشد.
سردبير مجله كارگزار روابطعمومی تصريح كرد: سياست هاي دولت در چند سال گذشته به جاي اين كه راهي به سمت خروج روابطعمومی از ركود و خمودگي بگشايد، فضاي جديدي براي تباهي و نابودي كامل آن گشوده و روابطعمومی كشور را بيش از پيش دچار بحران هويتي و جايگاهي كرده است.
وي گفت: پرسشي كه در رابطه با اظهارات اخير سخنگو و رئيس شوراي اطلاع رساني دولت به اذهان مبتادر شده اين است كه جامعه مدني مورد نظر دولت دوم خرداد بدون وجود نهادهاي مدني پويا و شاداب چگونه ممكن است؟ آيا مي توان از يك طرف خواهان نهادهاي مدني متملق و چاپلوس بود و از طرف ديگر مدعي پاسخگويي و پرسشگري بود و از تعامل بين مردم و دولت دم زد.
عضو هيئت مديره انجمن متخصصان روابطعمومی اظهار داشت: متاسفانه بايد اعتراف كرد كه برخي مسئولان از واقعيت هاي زندگي روزمره مردم عادي جامعه فاصله زيادي گرفته اند و برغم وجود شرايط سخت و طاقت فرساي اقتصادي و تنگي معيشت، صحبت از دستاوردهاي عظيم اقتصادي مي كنند و معلوم نيست كه دستاوردهاي مورد نظر نصيب چه افراد و گروه هايي شده است.
وي افزود: در چنين شرايطي از نهادهاي مدني بالاخص نهاد روابطعمومی در كشور درخواست مي شود كه زشتي ها را زيبا و زيبايي ها را زشت معرفي نمايند و به تحريف اطلاعات و فريب افكار عمومي بپردازند. اين موضوع، تاسف جامعه روابطعمومی كشور را مضاعف كرده است.
بازنشر