علی اکبر جلالی: روابطعمومیها جزء لاینفک زندگی اجتماعی و روزمره هستند
علی اکبر جلالی در گفتگوی اختصاصی با شارا – «علی اکبر جلالی» پدر علم فناوری اطلاعات ایران در نخستین نشست کمیته علمییازدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومیایران با بیان این مطلب افزود: “روابط عمومیها جزء لاینفک زندگی روزمره است. اما هنوز برخی از مدیران دستگاههای دولتی، مجموعه روابط عمومیها را تشکیلات خیلی محدود میدانند در حالی که ما از نظر علمیبه جایی رسیدیم که روابط عمومیها میتوانند نقش بسیار زیادی، حداقل در سطح معاونت سازمانها را ایفا کنند. اگر یک مدیر سازمان بتواند بپذیرد که روابط عمومیجزو غیر قابل منفک از زندگی اجتماعی، روزمره و اداری است، همیشه موفق خواهد بود.”
عضو هیأت علمیدانشگاه علم و صنعت ایران، روابط عمومیالکترونیک، همراه و یکپارچه را سه شاخص اصلی برای ارزیابی مؤثر روابط عمومیدر کشور دانست و تشریح کرد:” اگر بخواهیم ارزیابی مناسبی را از وضعیت روابط عمومیدر کشور داشته باشیم، باید شاخصهایی را مشخص کنیم که با آن شاخصها بتوان روابط عمومیرا مقایسه کرد. به عنوان مثال تصور کنید که 10 سال قبل روابط عمومیدر ایران با عنوان روابط عمومیالکترونیک و پنج سال قبل نیز روابط عمومیهمراه و اکنون نیز بحث روابط عمومییکپارچه در دهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومیمطرح شد و در آینده نیز روابط عمومیاجتماعی مطرح است. اگر بتوانیم شاخصها را مشخص کنیم به طور قطع یقین میتوانیم به آمارهای نسبتاً خوبی دست پیدا کنیم.”
پدر علم فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه سیر توسعه روابط عمومیها به سرعت در حال پیشرفت است، گفت: ” سیر توسعه روابط عمومیها به شدت در حال پیشرفت است و خوشبختانه در ایران نیز برخی از مسئولین که هدایتگر مجموعه روابط عمومیدر کشور هستند و به خصوص دانشکده علوم ارتباطات تلاش میکنند تا با جدیدترین بحثهای توسعه در روابط عمومیآشنا شویم.”
در ادامه «جلالی» با اشاره به برگزاری نخستین همایش زن و روابط عمومی، تصریح کرد:” این همایش اتفاق بسیار خوبی در حوزه روابط عمومیدر کشور بود. امروزه زنان نقش بسیار زیادی در روابط عمومیدارند. برای مثال در هر دستگاهی، بخش بزرگی از کارگزاران و کارشناسان را خانمها تشکیل میدهند. از دید من روابط عمومیزنان یعنی روابط عمومیمحتوایی و محتوا یعنی کیفیت. هرکسی که بتواند در کیفیت کار نقش داشته باشد، بسیار مهمتر از فردی است که در روی صحنه ایفای نقش میکند. در نتیجه باید نقش خانمها در توسعه روابط عمومیایران بیشتر از این باشد.”
وی افزود: “فکر میکنم نزدیک به 3/2 افرادی که در روابط عمومیها فعالیت دارند، خانمها هستند. اگر بتوانیم در زمینه روابط عمومیزنان بیشتر کار کنیم، میتوانیم روابط عمومیرا در داخل کشور بوجود آوریم که دارای مدلی منطقی است و میتواند الگوی مناسب و مهمیدر کشورهای اسلامیباشد.”
عضو هیأت علمیدانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه نیاز اساسی در روابط عمومیها در حوزه بین الملل است، عنوان کرد: “نیاز دیگری که در حوزه روابط عمومیاحساس میشد، مطرح کردن روابط عمومیدر حوزه بین الملل بود. روابط عمومیبین الملل نیز در جایگاه خود ارزشمند است. اگر بتوانیم در آینده کارهای مشارکتی با دیگر کشورها به خصوص کشورهای اسلامیانجام دهیم و این نوع روابط عمومیرا تقویت کنیم، میتوانیم نیروی علمیرا نیز افزایش دهیم.”
پدر علم فناوری اطلاعات ایران در پایان وضعیت روابط عمومیکشور را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت:” در مجموع ارزیابی من از روابط عمومیدر کشور، ارزیابی مثبتی است. به خصوص وقتی روابط عمومیبه سمت روابط عمومیعلمیو روابط عومی2 میرود و از تکنولوژیهای روز استفاده و تلاش میکند تا خود را با تجهیزات روز مجهز کند، این نشان میدهد که مسیری که در پیش دارد، مسیر خوبی است ولی باید با سرعت بیشتر، شرایط بهتر و حمایت دولت پیش برود تا آنطور که شایسته مجموعه هزاره سوم است، روابط عمومیتقویت شود.”
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
بزرگداشت روز ملی ارتباطات و روابطعمومی برگزار شد
47 بازدید
-
فراخوان بیست و دومین دوره «جوایز صنعت روابطعمومی ایران»
70 بازدید
-
فرخوان نخستین اجلاس ملی مدیران روابطعمومی
72 بازدید
-
روابطعمومی؛ پاشنه آشیل تعطیلات نوروز
84 بازدید
-
گزارش تصویری نوزدهمین کنفرانس بینالمللی روابطعمومی ایران
171 بازدید
-
نخستین «اجلاس ملی مدیران روابطعمومی» برگزار میشود
83 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید